Fans van de serie Peaky Blinders opgelet! (Foto: Privé)
Fans van de serie Peaky Blinders opgelet! (Foto: Privé)

Peaky Blinders in Het Wapen van Alblasserdam

Vestzaktheater Biggelmee presenteert op zaterdagavond 16 maart in 'Het Wapen van Alblasserdam 'Peaky Blinders. Fans van de serie Peaky Blinders opgelet! Dit wordt een feest geheel in stijl van deze populaire serie.
waarbij iedereen uiteraard in Peaky Blinders stijl wordt verwachten o.a. muziek uit de jaren 20/30 en uit de serie wordt gedraaid.

ALBLASSERDAM - Peaky Blinders is een ruwe misdaadserie die draait om de gebroeders Shelby en speelt zich af in de jaren 20 en 30 van Birmingham. De Peaky Blinders maken de straten van de Engelse stad onveilig en laten zich kenmerken door hun 'flatcaps' met ingenaaide scheermesjes.

De manier waarop historie en fictie in beeld worden gebracht in combinatie met de muziek levert stijlvolle beelden op en een geweldige sfeer. Rond het voorjaar komt het vijfde deel van de serie uit en in aanloop daar naartoe kunnen fans dus alvast in de stemming komen op dit feest in Alblasserdam. Let op: Dresscode Jaren 20 en 30 stijl (dus geen spijkerbroek!). Zaal open om 21:00 uur. Entree: € 10,00 / leden € 7,50 op vertoon van een lidmaatschapskaart. Verkoop: Op de avond zelf aan de deur (vol is wel vol). Reserveren via de website http://biggelmee-vzt.nl/reserveren/.

Meer berichten