Het gewonnen team, mét beker! (Foto: pr)
Het gewonnen team, mét beker! (Foto: pr)

Team Slagkracht 5500 van IQIP wint IHC-toernooi

Alblasserdam - In samenwerking met volleybalvereniging Smash'66 is op vrijdagavond 8 maart in sportcentrum Blokweer het jaarlijks terugkerende Royal IHC volleybaltoernooi weer gespeeld. Na een welkomstwoord van de voorzitter van Smash'66 werd om 18.30 uur gestart met de eerste wedstrijden. Zo'n 100 IHC-ers begonnen in 3 poules en op 3 speelvelden aan het toernooi. Er werd met enthousiasme en een gezonde dosis fanatisme, maar vooral met veel plezier gespeeld.

Na de eerste ronde waren de winnaars en verliezerpoules duidelijk en werd gestart met de 2e ronde. Na een spannende tweede ronde mochten de 2 winnaars van de twee winnaarspoules gaan strijden om de wisselbokaal.

Na een spannende finalewedstrijd mocht team Slagkracht 5500 van IQIP zich winnaar van deze editie noemen. Na afloop werden de prijzen uitgereikt in de kantine en werd er nog gezellig nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. Dankzij de medewerking en inzet van de vele vrijwilligers van Smash'66 en het enthousiasme van de IHC medewerkers kon weer worden gesproken van een zeer geslaagd toernooi!

Meer berichten