Een Paaspraise. (Foto: Privé)
Een Paaspraise. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Paaspraise Jozua Alblasserwaard

ALBLASSERDAM – Tijdens Pasen, het feest van de opstanding van Jezus Christus, organiseert Evangelische gemeente Jozua Alblasserwaard traditiegetrouw een Praiseavond, op zondagavond 21 april. Deze keer vult de Psalmenband ´Levenslied 2.0´ het programma in, in samenwerking met het Jozua Praise Koor.

De band Levenslied 2.0 brengt op eigentijdse en gevarieerde wijze voornamelijk Psalmen. De twaalfkoppige band bestaat uit zes zangers en een volledig muziekteam. Naast eigen arrangementen komen er ook uitvoeringen van o.a. The Psalm Project en Psalmen voor Nu voorbij. Het Jozua Praise Koor zal bij diverse liederen voor extra, feestelijke versterking zorgen. Daarnaast verzorgt de voorganger van Jozua, dhr. Gerrit Mes, een korte overdenking.

Iedereen die samen met de band en het praisekoor het feest van Pasen wil meevieren is van harte uitgenodigd op eerste paasdag, zondag 21 april. De avond begint om 20:00 uur in het gebouw aan de Ampèrestraat 4 te Alblasserdam, zaal open 19:30 uur. De toegang is vrij, er wordt een collecte gehouden voor kinderen in projecten van Compassion in Tanzania. Kijk meer informatie over Evangelische gemeente Jozua op www.jozua-ega.nl .

Meer berichten