Deze ladies zijn op zoek naar drie nieuwe leden. (Foto: pr)
Deze ladies zijn op zoek naar drie nieuwe leden. (Foto: pr) (Foto: )

Ladies' Circle zoekt enthousiaste vrouwen

Alblasserwaard – Deze maand neemt Stichting Ladies' Circle Alblasserwaard afscheid van drie gewaardeerde leden. Daarom zijn de Ladies op zoek naar vrouwen tot 45 jaar die houden van organiseren en zich graag inzetten voor een ander.

Ladies' Circle Alblasserwaard is een serviceclub voor vrouwen tot 45 jaar. Al 25 jaar zetten zij zich, onder het motto 'vriendschap & service' in voor goede doelen in de regio. Dit gebeurt door het houden van handen-uit-de-mouwen acties, maar ook door het organiseren van evenementen waarbij mooie bedragen opgehaald worden. Door heel Nederland zijn er ruim 80 Circles met meer dan 1000 leden.

Gedurende het jaar worden er verschillende acties voor diverse goede doelen opgezet. Afgelopen maart hebben zij nog een bingo georganiseerd waarbij zij het bedrag van 5500 euro hebben opgehaald en in december is er nog 2000 euro met de verkoop van wijnpakketten. Maar ook is er ruimte voor vriendschap en gezelligheid en worden er verschillende uitjes georganiseerd zoals een weekendje weg of een familiedag.

Kijk voor meer informatie op de website lc35.ladiescircle.nl. Wie interesse heeft kan zich aanmelden voor een kennismakingsgesprek via lc35@ladiescircle.nl.

Meer berichten