SNS sponsort KDO Alblasserdam. (Foto: Privé)
SNS sponsort KDO Alblasserdam. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

SSN sponsor van KDO Ablasserdam

De Stichting Samenwerking tot nut van het Algemeen (SSN) sponsort de komende drie jaar de Alblasserdamse turnvereniging KDO als Sponsor Zaterdag 13 april werd het contract getekend in sporthal Molenzicht.

ALBLASSERDAM - Namens de SSN waren de heren Inge Bouter en Jan Slob aanwezig. KDO bestuursleden Gerda van der Spoel en Johan Pel gaven na ondertekening een korte rondleiding in de nieuwe turnhal met een vast toestelopstelling en valbak. Met het sponsorgeld worden allerlei activiteiten ondersteund voor zowel de jeugd als de fitte 50 plussers. Het doel van de Stichting Samenwerking tot nut van het Algemeen

SSN

is het bevorderen van culturele, sociale, educatieve, charitatieve, ideële activiteiten en activiteiten op het gebied van sport, mits in het werkgebied van de vroegere Nutsspaarbank, alsmede het doen van uitkeringen met een ideële of sociale strekking, alles in de ruimste zin van het woord. Als tegenprestatie verlangt de stichting promotionele activiteiten ten behoeve van de naamsbekendheid en het imago van de SNS Bank. Ook sponsor worden van KDO, of wilt u meer weten over het gym-, dans- of turnaanbod, kijk op de vernieuwde website www.kdo-alblasserdam.nl.

Meer berichten