Foto: Alie Idoe

Kleine Emma (7) beleeft fijne Opkikkerdag

Nieuw-Lekkerland – Emma van der Linden (7), haar ouders Robert en Judith en zusje Sophie (4) werden zaterdag getrakteerd op een Opkikkerdag vol verrassingen, ontspanning en plezier.

Door Ria Scholten

Emma lijdt aan primordiale dwerggroei. Dit heeft veel impact op het hele gezin. Het uitje was dan ook een meer dan welkome afleiding. Zaterdagmorgen reed het viertal vol verwachting richting vakantiepark De Eemhof in Zeewolde, waar in totaal 22 gezinnen gastvrij en met applaus werden ontvangen.

"De invulling van de dag was een verrassing", vertelt Robert. "We kregen, net als alle andere gezinnen een begeleider toegewezen, die ervoor heeft gezorgd dat het ons aan niets ontbrak. Als eerste werd er een fotoshoot gemaakt door een professionele fotograaf. Daarna stonden er onder andere een bezoek aan een kabouterhuisje en een poppentheatervoorstelling op het programma. In het kasteel ontmoetten we de prinses en haar lakei en gingen we weer de foto. We mochten ook een ritje maken in de koets. Emma en wij kijken terug op een zeer geslaagde dag." (Foto: Alie Idoe)

Meer berichten