Wisselingen van de wacht en ereleden. (Privé)
Wisselingen van de wacht en ereleden. (Privé) (Foto: Privé)

Nieuw erelid en nieuwe bestuursleden voor BCA

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Badmintonclub Alblasserdam (BCA) afgelopen dinsdag 16 april is Diny Wasser tot erelid van de vereniging. Daarnaast nam Robert van der Duijn Schouten de voorzittershamer over van Frans Durge.

ALBLASSERDAM - Op voordracht van het bestuur van de vereniging heeft de Algemene Ledenvergadering besloten om Diny Wasser erelid te maken van de BCA. Diny is lid sinds 1 november 1978 en is sinds het begin samen met haar man zeer actief geweest binnen de vereniging.

Om Diny te bedanken voor haar inzet alle jaren, ondersteunde alle aanwezige leden tijden de Algemene Ledenvergadering de voordracht tot erelid van BCA. Uit handen van de huidige secretaris Henk van der Ree ontving zij de oorkonde. Tijdens deze Algemene Ledenvergadering namen we afscheid van het algemene bestuurslid Gianni Massaro en de secretaris Henk van der Ree, die de Algemene Ledenvergadering nog kundig had voorgezeten. Zij worden vervangen door Nynke Visser, Cynthia Maduro en Vincent Kouer. De voorzittershamer is deze avond overgedragen van Frans Durge naar Robert van der Duijn Schouten.

Meer berichten