Foto: Ria Scholten

De Dompelaar opent het zwembadseizoen

Groot-Ammers – Het nieuwe zwembadseizoen van Zwembad De Dompelaar is woensdag 1 mei feestelijk geopend. Nadat Marco Hoogenes, voorzitter van de Vrienden Van de Dompelaar iedereen welkom had geheten, was het woord aan Martijn Spijk, directievoorzitter van de Rabobank en Bram Visser, wethouder van de Gemeente Molenlanden. Waardering om de sociale verbondenheid en dank vanuit het gemeentebestuur werden overgebracht.

Vervolgens ging het gezelschap richting de gesloten dubbele deuren, waarachter vrijwilliger Piet Kortleve zich schuilhield op de gloednieuwe grasmaaier, die door een bijdrage van de Glazen Spinning en het Coöperatiefonds en de Clubkas campagne van de Rabobank kon worden aangeschaft. Martijn Spijk opende de deuren en onder luid applaus reed de maaier naar buiten met in het aanhangwagentje bloemen voor alle vrijwilligers. Samen met Optisport wordt uitgezien naar een mooi zwemseizoen.

De eerste activiteit die op de planning staat is het SeniorFit-60+ zwemmen in samenwerking met Optisport en Molenwaard Actief. Dit evenement wordt vier keer gratis aangeboden: op 23 mei, 27 juni, 11 juli en 29 augustus. Gezellig samen zwemmen in extra warm water. Aanmelden voor iedereen uit de regio: kortleve005@hetnet.nl. Voor de week van 24 tot en met 28 juni staat de Zwemvierdaagse op het programma met iedere avond activiteiten. Op vrijdag 30 augustus wordt een spetterende Aftersummer Schuimparty gehouden. Het seizoen wordt zaterdag 7 september afgesloten met het Hond-Baasje zwemmen.

Meer berichten