Fien en Teun. (Foto: Ton de Bruin)
Fien en Teun. (Foto: Ton de Bruin) (Foto: Ton de Bruin)

Fien en Teun als haakpakket bij Koperdraadje

Haakliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Vanaf nu zijn de bekende karakters Fien en Teun ook als haakpakket verkrijgbaar bij handwerkwinkel Koperdraadje aan Scheldeplein 15 in Alblasserdam.

ALBLASSERDAM - Afgelopen maandag overhandigde eigenaresse Lia Rozendaal de eerste exemplaren officieel aan Fien en Teun. 'Ik vind de karakters van Fien en Teun zo leuk en zo oerhollands dat ik een licentie heb aangevraagd en samen met Anke van Ommen haakpatronen ontwikkelt heb om Fien en Teun zelf te haken. De reacties op de eerste exemplaren zijn erg enthousiast. Wij hebben een leuke actie voor de eerste kopers. Tot 11 juni as. krijg je bij aankoop van dit haakpakket een voucher voor een 2e kaartje gratis voor Avonturenboerderij Molenwaard ' aldus Lia Rozendaal. Zaterdag 11 mei viert Koperdraadje een feestje in de winkel in Alblasserdam.

Er zijn doorlopend gratis workshops om zelf de klompjes te haken van Fien en Teun voor een leuke sleutelhanger, kinderen kunnen een kleurplaat ophalen in de winkel en daarmee toegangskaarten winnen voor Avonturenboerderij Molenwaard. De haakpakketten zijn vooralsnog exclusief verkrijgbaar bij winkel Koperdraadje en via de website www.koperdraadje.nl.

Meer berichten