Goedkope rijbewijskeuring senioren in Alblasserdam

Alblasserdam - Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de RijbewijskeuringsArts op 21 mei, 18 juni en vervolgens eens per maand in het Paramedisch Centrum Haven Fysiotherapie, Haven 1. Voor informatie en een afspraak, bel naar het landelijke afsprakenbureau: 036-7200911. Zelf een datum reserveren kan via de website: www.rijbewijskeuringsarts.nl.

Tarieven: 75+ B/E € 45,00, medisch € 65,00, C/D/E (ook voor code 95) en Taxipas € 65,00.

Pashouders van Rivas, leden van CNV/FNV/ouderenbonden krijgen € 10,00 korting op bovenstaande prijzen.

Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken.

De keuring kan alleen plaatsvinden na overleg van een Gezondheidsverklaring, die kan aangevraagd bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD). De aanvrager beantwoordt de vragen en stuurt de Gezondheidsverklaring naar het CBR. Binnen een week krijgt hij het Keuringsverslag dat de arts moet invullen per post of via de mail toegestuurd van het CBR.

De verwerking en beoordeling door het CBR kan tot drie maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om tijdig een afspraak te maken voor een keuring. Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn van harte welkom.

Meer berichten