Muzikale opening Verenigingsgebouw De Overstap

Brandwijk - Burgemeester Dirk van der Borg en wethouder Teunis Jacob Slob hebben vrijdag 17 mei hebben het verenigingsgebouw De Overstap in Brandwijk officieel geopend. Ze onthulden samen het naambord van het verenigingsgebouw waarbij ook de vele gebruikers vermeld staan. Vervolgens werd de opening opgeluisterd door een muzikale bijdrage van de hoofdgebruikers: Graafstrooms Fanfare, Met elkaar Voor elkaar en Muziekschool Peter Vogel.

Met elkaar Voor elkaar bracht een lied ten gehore, speciaal geschreven voor de opening. Bij het open podium van de muziekschool kon genoten worden van het talent van de leerlingen. Een optreden van Graafstrooms Fanfare sloot de opening feestelijk af.

Het oude gebouw van de openbare basisschool aan de Kerkweg in Brandwijk kwam leeg te staan en kon daardoor ruimte bieden aan een aantal initiatiefnemers in het dorp. Het gebouw is met hulp van de verenigingen opnieuw ingericht en geschikt gemaakt voor het verenigingsleven van Brandwijk. De gemeente heeft direct verschillende duurzaamheidsmaatregelen getroffen. Het gebouw voldoet nu helemaal aan de eisen van nu en kan weer jaren mee.

Meer berichten