Collecteer voor Oranjefonds

Nieuw-Lekkerland - Het Oranjefonds steunt onder meer de L&N Smit's Stichting uit Nieuw-Lekkerland. Deze stichting roept nu mensen op  om te collecteren voor het fonds.

Zij doet dat als volgt: "Loop jij een straatje mee om de collecte van het Oranjefonds in Nieuw-Lekkerland tot een succes te maken?

Stichtingen en verenigingen zoals de L&N Smit's Stichting zetten zich dagelijks in voor anderen, zodat niemand in Nederland er alleen voor staat. Het Oranje Fonds steunt deze sociale organisaties. Het bijzondere van deze collecte is dat onze organisatie 50 procent van de opbrengst mag besteden aan eigen doelstellingen. Met deze steun is de L&N Smit's Stichting ontzettend blij mee. Met de andere helft steunt het Oranje Fonds sociale projecten in de provincie waar gecollecteerd is. Zo wordt alles 100 procent lokaal besteed.

Het Oranjefonds organiseert haar collecteweek van dinsdag 11 juni tot en met zaterdag 15 juni en kan daarbij alle hulp gebruiken. De uitdaging van de L&N Smit's Stichting is om geen enkele straat of voordeur ongeopend te laten. Daarom hoop ik dat jij je opgeeft als collectant en natuurlijk dat de inwoners van onze woonplaats de deur open doen en een bedrag in de collectebus doen!

Doe mee en geef je op bij het servicepunt van de L&N Smit's Stichting aan de Ooievaar 10 (gebouw 't Waellant). Telefonisch te bereiken van ma t/m vr van 09:00 – 12:00 uur of per email info@smitsstichting.nl.

Het bestuur van de L&N Smit's Stichting zegt u alvast dank."

Meer berichten