De vaste begeleidingsgroep van Multi-Music, met pianist Martin Boskamp, bassist Marcel Perik, drummer Peter Boermans en gitarist Simon Dekker. (Foto: pr)
De vaste begeleidingsgroep van Multi-Music, met pianist Martin Boskamp, bassist Marcel Perik, drummer Peter Boermans en gitarist Simon Dekker. (Foto: pr)

Live Music SummerCafé Kat in de Wilg

Oud-Alblas - De Alblasserdamse band Multi-Music start op zondag 2 juni start weer met het LiveMusic SummerCafé op het terras van restaurant De Kat In de Wilg in Oud Alblas. Multi-Music gaat dit zomerseizoen vijf keer optreden en elke keer met gastoptredens van zangers, zangeressen en diverse muzikanten.

De vaste ploeg bestaat uit pianist en muzikaal leider Martin Boskamp, gitarist Simon Dekker, bassist Marcel Perik, vibrafonist Sandro Estourgie en drummer Peter Boermans. Voor de zang is er al vele jaren lang Iris Boermans aanwezig en inmiddels ook nichtje Nicole Foree. Dennis van Aarssen, die dit jaar het programma The Voice of Holland won, moet de band missen. Hij is beroepsmuzikant geworden en heeft het heel druk met het opstarten van zijn muzikale carrière. Hij treedt trouwens wel in september op in theater De Willem in Papendrecht met zijn nieuwe bigband.

Het gastoptreden op 2 juni wordt verzorgd door het combo Don't Explain van Henk Kok met de zangeres Andrea Keller. Voor dit seizoen is het programma behalve zondag 2 juni ook op, zondag 30 juni (met Yvonne en de Rotations), zondag 4 augustus (met zanger/gitarist Jeroen Jansen), 25 augustus (met Peter Habraken op klarinet) en 8 september (met Violist Nathan Hol) .

Het programma van het LiveMusic SummerCafé loopt steeds van 15.00 tot 18.00 uur en gaat bij slecht weer ook door, maar dan binnen in de bovenzaal van het restaurant.

De toegang voor het LiveMusic SummerCafé is gratis. De keukenbrigade van de Kat in de Wilg zorgt na afloop, voor een gezamenlijke maaltijd met muzikanten en gasten. Keuze uit twee dagschotels (vis of vlees) en een dessert voor 17,50 euro per persoon. Reserveren is wel aanbevolen. 

Restaurant De Kat in de Wilg, Peperstraat 28, Oud Alblas, 0184 69 27 70.

Meer berichten