Rockband Yvonne & The Rotations. (Foto: pr)
Rockband Yvonne & The Rotations. (Foto: pr) (Foto: )

Yvonne & The Rotations bij LiveMusic SummerCafé

Alblasserdam/Oud-Alblas - De Alblasserdamse band Multi-Music houdt op zondag 30 juni weer het LiveMusic SummerCafé op het terras van restaurant De Kat In de Wilg in Oud Alblas. 

Multi-Music treedt dit zomerseizoen nog 4 keer op en elke keer zullen er ook gastoptredens zijn van zangers, zangeressen en diverse muzikanten.

De vaste ploeg van Multi-Music bestaat uit pianist en muzikaal leider Martin Boskamp, gitarist Simon Dekker, Bassist Marcel Perik, vibrafonist Sandro Estourgie en drummer Peter Boermans. Voor de zang is er al vele jaren lang Iris Boermans aanwezig en inmiddels ook nichtje Nicole Foree.

Gastoptreden

Het gastoptreden wordt dit keer verzorgd door de rockband Yvonne & The Rotations, met Paul Matthijssen (sologitaar), Bas den Otter (drums), Rieks Zuiderbaan (basgitaar), Jan Bieren (slaggitaar) en Yvonne Bochanen (zang)

Vier data

Voor dit seizoen is het programma behalve op, zondag 30 juni ook nog op zondag 4 augustus (met zanger/gitarist Jeroen Jansen), 25 augustus (met klarinettist Peter Habraken) en op 8 september (met Violist Nathan Hol).

Het programma van het LiveMusic SummerCafé loopt steeds van 15.00 tot 18.00 uur en gaat bij slecht weer ook door, maar dan binnen in de bovenzaal van het restaurant.

De keukenbrigade van de Kat in de Wilg zorgt na afloop, voor een gezamenlijke maaltijd met muzikanten en gasten. Keuze uit twee dagschotels (vis of vlees) en een dessert voor 17,50 per persoon, maar reserveren is wel aanbevolen.

Restaurant

Het adres van Restaurant De Kat in de Wilg is Peperstraat 28, Oud Alblas, tel. 0184 69 27 70.

De toegang voor het LiveMusic SummerCafé is gratis.

Meer berichten