Broer en Zus concert in Grote Kerk Alblasserdam

Alblasserdam - In de Grote kerk in Alblasserdam vindt op vrijdagavond 28 juni een uniek Broer en Zus concert plaats.

Zus en broer Alisa (viool en sopraan) en Diederik van Dijk (cello) en broer en zus Johan (orgel en piano) en Jeanette den Hoedt (dwarsfluit) hebben een prachtig avondvullend programma samengesteld.

Alisa van Dijk heeft een grote concert- en lespraktijk. Diederik van Dijk is verbonden aan diverse beroemde muziekgezelschappen, zoals Combattimento en het Van Swieten Society. Johan den Hoedt is verbonden als organist aan de hervormde gemeente in Dordrecht. Hij is naast organist actief als dirigent van een zestal koren. Jeanette den Hoedt heeft aan het zelfde instituut fluit gestudeerd.

Ook zingt deze avond een broers- en zussenprojectkoor mee. Deelname aan het projectkoor is gratis. Belangstellenden kunnen zich opgeven met broer(s) en zus(sen) voor dit unieke koor. Nadere info projectkoor en aanmelden via www.mauritstenhoor.nl. De Grote Kerk in Alblasserdam staat aan de Cortgene 8. Er is een pauze waarin volop ruimte is voor ontmoeting onder het genot van een hapje en drankje.

De deuren gaan open om 19.30 uur. De aanvang van het concert is 20.00 uur. De toegang is 15 euro aan de deur. In de voorverkoop is de prijs 10 euro en te bestellen via www.mauritstenhoor.nl.

Meer berichten