Manja van Hooijdonk. (Foto: pr)
Manja van Hooijdonk. (Foto: pr)

Open dagen nieuw Centrum vanuit het ParticiPand

Alblasserdam - Zielsgewoon Zijn houdt op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni open dagen van 14.00 tot 19.00 uur. Iedereen die met dit kleinschalige centrum voor Bewustwording, Heling en Inspiratie in het ParticiPand, Lelsstraat 2 in Alblasserdam kennis wil maken, is van harte welkom.

Het is de missie van Zielsgewoon Zijn om zo veel mogelijk mensen op integere en zuivere wijze te inspireren "de beste versie van hun authentieke zelf te zijn". Alle mensen zijn uniek. "Zielsgewoon Zijn inspireert, begeleidt, ondersteunt eenieder die openstaat voor persoonlijke ontwikkeling en bereid is de beste versie van zichzelf te ontdekken en te worden."

Zielsgewoon Zijn is opgericht door de in Alblasserdam wonende Manja van Hooijdonk. Na vele jaren van ervaring in het bedrijfsleven en in een eigen holistische coachingspraktijk en als kunstenares, wil Manja graag haar kennis en kunde inzetten voor de mensen in Alblasserdam en de regio. Bij Zielsgewoon Zijn kunnen mensen terecht voor vele verschillende inloopochtenden, inspiratiebijeenkomsten, cursussen, workshops, trainingen en sessies die hen inspireren zichzelf te ontdekken en hun eigen talenten, vaardigheden en mogelijkheden verder te ontwikkelen. Samen met een team van "enthousiaste collega-vriendinnen" heeft Zielsgewoon Zijn een zeer uitgebreid aanbod. Daarnaast staan zij open voor aanvullende ideeën.

Vanaf september

Op dinsdagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur worden vanaf september voor een geringe bijdrage in de kosten inloopochtenden georganiseerd voor speciale mensen die het verdienen extra aandacht te krijgen. Tijdens deze ochtenden is er voor de bezoeker tijd voor zichzelf, even een rustpuntje, weer even opladen en ontladen. Creativiteit op alle niveaus kan daarbij ondersteunend en verlichtend zijn. Er hoeft niets gepresteerd te worden.

1e dinsdag van de maand, start op 3 september (Ex)kanker patiënten
2e dinsdag van de maand, start op 10 september Mantelzorgers
3e dinsdag van de maand, start op 17 september Mensen die een dierbare verloren zijn
4e dinsdag van de maand, start op 24 september Mensen die onder de mensen willen zijn

Voor meer informatie: www.zielsgewoonzijn.nl.

Meer berichten