De Ladies vieren hun jaarlijkse familiedag en installeerden hun Little Ladies. (Foto: pr)
De Ladies vieren hun jaarlijkse familiedag en installeerden hun Little Ladies. (Foto: pr) (Foto: )

Little Ladies geïnstalleerd op familiedag Ladies' Circle

Alblasserwaard - De Ladies van Stichting Ladies' Circle Alblasserwaard hebben zondag 23 juni hun jaarlijkse familiedag gehouden. Dit hebben zij gedaan met een heerlijke zomerse picknick. Een hele gezellige dag voor de Ladies en hun gezinnen, maar naast al deze gezelligheid stond er nog iets speciaals op de planning.

Vorig jaar stonden de Ladies van LC35 Alblasserwaard met een kraam op het Alblasserdamse Havenfestival om geld op te halen voor het Ouderenfonds. De dochters van de Ladies vonden het toen ontzettend leuk om te helpen en daar ontstond het idee om de Little Ladies op te richten. Tijdens de familiedag is een symbolische installatie gehouden en werden de 11 kleine Ladies geïnstalleerd. Ze werden verrast met een eigen logo en getrakteerd op een glaasje kinderchampagne.

Op jonge leeftijd tonen deze meiden al veel interesse in wat hun moeders ondernemen en ze volgen graag het goede voorbeeld. De Little Ladies zullen komend Havenfestival ook weer hun handen uit de mouwen gaan steken en ook zullen er andere activiteiten gepland worden waarbij de meiden kunnen helpen.

Na de zomervakantie gaan de Ladies weer flink aan de slag met het Havenfestival op 21 september en andere activiteiten.

Meer berichten