Het thema is SchatRijk. (Foto: Privé)
Het thema is SchatRijk. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Vakantie Bijbel Week 2019 in Alblasserdam: SchatRijk

De Vakantie Bijbel Week van 22 tot en met 25 juli is een week waarin alles gratis is, maar we ons wel rijk rekenen! Voor álle kinderen van Alblasserdam.

ALBLASSERDAM - Wat gaan we doen? We gaan samen zingen en muziek maken, mooie dingen knutselen, te gekke spelletjes doen, luisteren naar Bijbelverhalen, lachen om de sketch en nog veel, véééél meer! Als we je vragen, wat is jouw schat? Dan kun je vast zo een paar dingen noemen, je favoriete voetbal, je huisdier of je telefoon. En ben je zuinig op je schatten? Ja, natuurlijk! Ze zijn je veel waard. Met de VBW gaan we ook op zoek naar schatten. Maar waar moeten we die zoeken? In de Bijbel staan er een heleboel. En wie zoeken er mee? Dat doen we samen! Zo ontdekken we elke dag weer iets nieuws. Tijdens de VBW leer je ook Sofie en Sepp kennen. Zij hebben vakantie en maken allerlei grappige en spannende dingen mee. En wij mogen meegenieten! Krijg je er ook al zin in?

Maandag- tot en met donderdagochtend (22-25 juli). Voor alle kinderen van 4-10 jaar die na de vakantie naar groep 1 tot groep 6. We starten om 9.30 uur in Landvast, kom zeker op maandag niet te laat! Dan heb je een mooie plek. Om 11.45 uur zit de ochtend erop. De twee toffe tieneravonden van vorig jaar.. doen we gewoon weer! Denk aan vuurkorven, gitaren, snoep, spellen en verhalen. Kom lekker aanlopen op maandag- en dinsdagavond op het Kerkplein aan de Cortgene 8. We starten 22 en 23 juli om 19.00 en ronden of om 21.00 uur. Donderdagavond 25 juli hebben we slotavond, hiervoor komt er poppentheather naar Landvast en genieten we van een mooie show. Voor alle geïnteresseerden toegankelijk, van 19.00 tot uiterlijk 20.30 uur.

Zondagochtend 28 juli om 9.30 uur is er ook een speciale welkomstdienst in de Grote Kerk. We gaan dan verder op schattenjacht. Tijdens de dienst zingen we ook het themalied dat jullie tijdens de VBW hebben geleerd. Koffie, thee en limonade na afloop. We kijken er naar uit jou (weer) te zien! En neem je vriendje of vriendinnetje gezellig mee! Bezoek voor meer informatie én om alvast in de stemming te komen ook de website(www.vbwalblasserdam.nl) en de Facebookpagina. Vragen? Stuur gerust een email naar: vbwalblasserdam@gmail.com.

Meer berichten