Foto: pr

Groep 8 De Twijn sluit periode traditioneel af!

Alblasserdam - Na een prachtige musical op dinsdagavond in Landvast gaan de leerlingen van groep 8 toch echt basisschool De Twijn verlaten. Na de zomervakantie gaan ze een nieuwe toekomst tegemoet op de middelbare school. Maar niet nadat er eerst een spetterend eindfeest gehouden wordt.

Geheel volgens traditie is er op donderdag 18 juli door een aantal ouders een eindfeest voor de leerlingen van groep 8 georganiseerd. De leerlingen verlaten de school aan de Pieter de Hooghplaats over een rode loper en worden uitgezwaaid door de andere groepen. Een brandweerauto is aanwezig voor de nodige sirenes. Vervolgens stappen de kinderen in de bus voor een heerlijke middag 'polderspelen' in Ottoland. Aansluitend wordt er gebarbecued, gedanst en gefeest.
Dit jaar is het eindfeest georganiseerd door een aantal vaders van de kinderen. Het feest is echter mede mogelijk gemaakt door de nieuwe PLUS supermarkt, Nederveen Opleidingen en Trainingen en vele anderen. De kinderen sluiten een belangrijke periode op een bijzondere manier af!

Meer berichten