Zanger/gitarist Jeroen Janssen. (Foto: Privé)
Zanger/gitarist Jeroen Janssen. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

LiveMusic SummerCafé met gastoptreden van Jeroen Janssen

OUD-ALBLAS - Zondag 4 augustus organiseert de Alblasserdamse band Multi-Music weer het LiveMusic SummerCafé op het terras van restaurant De Kat In de Wilg in Oud Alblas.

Multi-Music treedt dit zomerseizoen nog 3 keer op en elke keer zullen er ook gastoptredens zijn van zangers, zangeressen en diverse muzikanten. De vaste ploeg van Multi-Music bestaat uit pianist en muzikaal leider Martin Boskamp, gitarist Simon Dekker, bassist Marcel Perik, vibrafonist Sandro Estourgie en drummer Peter Boermans. Voor de zang is er al vele jaren lang Iris Boermans aanwezig en inmiddels ook nichtje Nicole Foree.

Het gastoptreden wordt dit keer verzorgd door de Rotterdamse zanger/gitarist Jeroen Janssen. Al vanaf zijn jeugd speelt Jeroen gitaar en is pas later ook gaan zingen. Doordeweeks is hij werkzaam in de optiekbranche, maar in de weekenden treedt hij regelmatig op in het hele land, met eigen bewerkingen van allerlei bekende sfeervolle en muzikale nummers. Voor dit seizoen is het programma behalve op, zondag 4 augustus ook nog op zondag 25 augustus (met klarinettist Peter Habraken) en op zondag 8 september (met Violist Nathan Hol) .

Het programma van het LiveMusic SummerCafé loopt steeds van 15.00 tot 18.00 uur en gaat bij slecht weer ook door, maar dan binnen in de bovenzaal van het restaurant. De keukenbrigade van de Kat in de Wilg zorgt na afloop, voor een gezamenlijke maaltijd met muzikanten en gasten. Keuze uit twee dagschotels (vis of vlees) en een dessert voor slechts € 17,50 per persoon, maar reserveren is wel aanbevolen. Restaurant De Kat in de Wilg, Peperstraat 28, Oud Alblas, 0184 69 27 70. De toegang voor het LiveMusic SummerCafé is gratis.

Meer berichten