De wensboom. (Foto: Privé)
De wensboom. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Wensboom bij het Wapen van Alblasserdam in samenwerking met Rotaryclub Kinderdijk

ALBLASSERDAM - Hartenwensen worden vervuld door Rotaryclub Kinderdijk in het Wapen van Alblasserdam. Er is een bijzondere samenwerking gestart door Rotaryclub Kinderdijk met het Wapen van Alblasserdam. In het hart van het restaurant staat sinds kort een prachtige olijfboom, de wensboom, waarin wensen geplaatst kunnen worden voor mensen met een speciale hartenwens.

John van Krimpen, eigenaar van 'Het Wapen van Alblasserdam' bood Rotary Kinderdijk de mogelijkheid om wensen in te leveren en in 'zijn' olijfboom op te hangen. Zo kwamen twee mooie zaken bij elkaar. Het is de bedoeling om een wens voor iemand anders op te geven en hem/haar dan hiermee te laten verrassen. Door de leden van Rotaryclub Kinderdijk wordt 1 keer per maand een wens uitgezocht die zij proberen te vervullen.

Denk hierbij aan hartenwensen zoals die van ouders die geen mogelijkheid zien om een verjaardagsfeestje voor hun kind te organiseren of de organisatie van een ritje in een bijzondere auto omdat iemand iets bijzonders verdient, een bezoek brengen aan iemand die niet in de gelegenheid is om te reizen of 'gewoon' een muziekles ontvangen omdat dat een lang gekoesterde wens is. Het zijn slechts een paar voorbeelden van wensen. Hoe werkt het? Wensaanmelders kunnen een kaartje vragen bij de receptie van het Wapen van Alblasserdam om daarop de wens waarom het gaat in te vullen. Gasten van het hotel of restaurant vinden datzelfde kaartje op tafel en kunnen dat in de boom hangen of ook bij de receptie inleveren. De wensboom helpt wensen uit te laten komen!

Rotaryclub Kinderdijk hoopt dat veel mensen gebruik gaan maken van de mogelijkheid iets voor een ander te kunnen doen. Hiermee wil Rotaryclub Kinderdijk waarde toevoegen aan het welzijn van de plaatselijke gemeenschap.

Meer berichten