Iedereen kan meedoen. (Foto: Privé)
Iedereen kan meedoen. (Foto: Privé)

Hornbach Alblasserdam: projectshow Zolder Verbouwen

ALBLASSERDAM - Van je zolder een volwaardige kamer maken? Dat doe je in een handomdraai na het bijwonen van de projectshow 'Zolder Verbouwen' bij Hornbach in Alblasserdam. Een interactieve sessie van een uur die ieder weekend in augustus tot en met 8 september door professionals van de bouwmarkt begeleid wordt.

"Iedereen kent het typische zolder probleem: in de zomer is het er snikheet, in de winter ijskoud", vertelt vestigingsmanager Joost ten Geuzendam. "Wij horen vaak dat de zolderruimte vaak onvoldoende wordt benut. Zonde, want met een kleine inspanning kun je zelf de zolder gemakkelijk van een opslagkamer tot volwaardige kamer transformeren. Dat laten we zien tijdens onze projectshow. Die organiseren we elke vrijdag om 18.30 uur en op zaterdagen om 14.00 en 16.00 uur."

De specialisten van de bouwmarkt, gelegen aan de Kelvinring 60, starten de projectshow met een korte demonstratie. Daarna kunnen bezoekers zelf aan de slag met de aangereikte tips: denk aan het aanbrengen van isolatie tussen de spanten van het dak, het bekleden van de wanden met gipsvezel- of gipskartonplaten en het afwerken van het schuine dak. "Of je nu beginnend of gevorderd klusser bent, iedereen kan aan deze projectshow deelnemen. En meedoen is kosteloos", aldus Joost ten Geuzendam. Kijk voor meer informatie op de website: www.hornbach.nl/projectshow.

Meer berichten