Vakantie Bijbel Week in Nieuw-Lekkerland. (Foto: Privé)
Vakantie Bijbel Week in Nieuw-Lekkerland. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Vakantie Bijbel Week in Nieuw-Lekkerland

Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar uit wijk Middelweg zijn welkom in de 'Rehoboth' kerk en school 'de Wegwijzer', voor de Vakantie Bijbel Week.

NIEUW-LEKKERLAND - Deze week gaan we op zoek naar de Schat. Als je de Schat vindt, ben je echt SchatRijk! We willen deze week samen met jou ontdekken wie Jezus is en wat Hij voor jou wilt doen. We kijken elke dag naar de poppenkast of sketch, je hoort verhalen uit de Bijbel, we gaan samen zingen, knabbelen & babbelen en iets knutselen of een spel doen. En tieners opgelet, ook voor jullie hebben we dit jaar een extra leuk programma, wat dacht je van het spel 'codekraker' dat niet zonder gevaar zal verlopen… ook maken jullie iets moois van speksteen. Dit alles wil je natuurlijk niet missen, zorg dat je erbij bent! De ochtenden zijn van 9.15 tot 11.45 uur.

De hele week rijdt de bakfiets en trapfiets door de wijk. Zorg dat je om 9 uur bij de halte aan de kruising van de Middelweg of bij het speeltuintje aan de Roerdomp staat, zodat je gezellig mee kunt lopen. Woensdag morgen zijn er vanaf 10 uur spelletjes op het sportveld en 's avonds wordt er voor iedereen vanaf 12 jaar en ouder om 19 uur een volleybaltoernooi gehouden in de speeltuin te Kinderdijk. Op vrijdag zijn alle ouders en belangstellende vanaf 11.30 uur welkom om de week af te sluiten. Zondag 26 augustus wordt er in de Rehoboth kerk om 10 uur een dienst gehouden over het thema van de VBW. Zaterdag 12 augustus wordt er om 14uur een VBW middag gehouden voor 'anders begaafden.' Voor meer informatie zie: facebook.com/VBWnieuwlekkerland of bel 0184-683112. We hopen deze week samen met jou op zoek te gaan naar de Schat!

Ook dit jaar is er in de laatste week van de zomervakantie weer Vakantie Bijbel Week! Alle kinderen van 4-12 jaar uit wijk Dorp zijn welkom in en om 'Onder de Wiek' aan de Torenmolen 1. Kom jij ook? Dit jaar is er iets nieuws! Vanaf 9.15u rijdt er een tractor met een huifkar erachter langs de verschillende haltes. .. Dus let goed op, dan kun je instappen en meerijden naar 'Onder de Wiek'! De haltes zijn: Kruising Jacoba van Beierenstraat-Schoonenburglaan, Jan van Arkelstraat-P de Voostraat, J van Oudenhovenstraat bij de Schakel, P-plaats Carillon. We komen bij elkaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en beginnen om 9.45u. De morgen eindigt om 12.00u. Het thema van de week is 'Zoek de schat!'.

We gaan van alles doen: knutselen, zingen en luisteren naar prachtige Bijbelverhalen. Voor de kinderen van 11 en 12 jaar is er in een tent achter 'Onder de Wiek' een apart programma met leuke spellen. Op maandag is er voor alle kinderen een ijsje. We sluiten de week af met 2 bijeenkomsten. Vrijdagavond van 19.00-20.00u is er de afsluitingsavond in 'Onder de Wiek' en zondagmorgen van 9.45-11.30u is er een speciale kerkdienst in de Dorpskerk aan de Lekdijk 118, gericht op het thema van de VBW. Iedereen is welkom op vrijdagavond en zondagmorgen!

Meer berichten