Klarinettist Peter Habraken. (Foto: Peter Boermans)
Klarinettist Peter Habraken. (Foto: Peter Boermans) (Foto: Peter Boermans)

LiveMusic SummerCafé: klarinettist Peter Habraken te gast

OUD-ALBLAS - Zondag 25 augustus organiseert de Alblasserdamse band Multi-Music weer het LiveMusic SummerCafé op het terras van restaurant De Kat In de Wilg in Oud Alblas.

Multi-Music treedt dit zomerseizoen nog 2 keer op en elke keer zullen er ook gastoptredens zijn van zangers, zangeressen en diverse muzikanten. De vaste ploeg van Multi-Music bestaat uit pianist en muzikaal leider Martin Boskamp, gitarist Simon Dekker, bassist Marcel Perik, vibrafonist Sandro Estourgie en drummer Peter Boermans. Voor de zang is er al vele jaren lang Iris Boermans aanwezig en inmiddels ook haar nichtje Nicole Foree.

Peter Habraken speelt dit keer mee als gast op klarinet. Peter is beroepsmuzikant en heeft maar liefst 3 einddiploma's van het conservatorium in Den Haag en wel voor klarinet klassiek en klarinet jazz, maar ook nog dirigent. Gelukkig maakt hij elk seizoen wat tijd vrij om met MultiMusic mee te spelen in het LiveMusic SummerCafé. Voor dit seizoen is het programma behalve aanstaande zondag 25 augustus alleen nog op zondag 8 september met als gast violist Nathan Hol. Peter Habraken is er dan ook weer bij. Het programma van het LiveMusic SummerCafé loopt steeds van 15.00 tot 18.00 uur en gaat bij slecht weer ook door, maar dan binnen in de bovenzaal van het restaurant.

De keukenbrigade van de Kat in de Wilg zorgt na afloop, voor een gezamenlijke maaltijd met muzikanten en gasten. Keuze uit twee dagschotels (vis of vlees) en een dessert voor slechts € 17,50 per persoon, maar reserveren is wel aanbevolen. Restaurant De Kat in de Wilg, Peperstraat 28, Oud Alblas, 0184 69 27 70. De toegang voor het LiveMusic SummerCafé is gratis.

Meer berichten