De kinderen gingen helemaal op in het verhaal van hun begeleider. (Foto: Ria Scholten)
De kinderen gingen helemaal op in het verhaal van hun begeleider. (Foto: Ria Scholten) (Foto: )

Veel belangstelling voor de Vakantie Bijbel Week

Nieuw-Lekkerland - Het was gezellig in- en rondom de tenten aan de Planetenlaan waar de Vakantie Bijbel Week wordt gehouden. Thema van dit jaar is: SchatRijk!

Tijdens de Knabbel- en Babbel verdiepten de kinderen zich in het Bijbelverhaal dat verteld was. Een stapel grote stenen herinnerden de Israëlieten aan het wonder van het pad in de Jordaan om in het Beloofde Land te komen. De grotere kinderen maakten zelf hun eigen memobord en de jongste kinderen gingen naar huis met een heuse groepsfoto in een zelfgemaakt fotolijstje. De tieners begonnen aan de uitdaging om een memorial te maken van speksteen.

Donderdag- en vrijdagmorgen is er ook Vakantie Bijbel Week. Alle kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar mogen komen (ook als zij maandag, dinsdag en woensdag niet zijn geweest). Iedereen is welkom tijdens de afsluiting op vrijdag rond 11.30 uur! Na afloop staat er voor de tieners nog iets op het programma bij het bruggetje naar de Tiendweg. Leuk als ze door heel veel mensen worden aangemoedigd. Iedereen is van harte uitgenodigd voor de Themadienst op zondag om 10.00 uur in de Rehobothkerk. Info bij Mariska van Buren (0184-683112) en Facebook.com/VBWNieuwLekkerland.

Meer berichten