Klarinettist Peter Habraken en Violist Nathan Hol. (Foto: Privé)
Klarinettist Peter Habraken en Violist Nathan Hol. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

LiveMusic SummerCafé sluit seizoen af met gastoptreden

OUD-ALBLAS - Zondag 8 september organiseert de Alblasserdamse band Multi-Music, voor de laatste keer van dit seizoen, weer het LiveMusic SummerCafé op het terras van restaurant De Kat In de Wilg in Oud Alblas..

De vaste ploeg van Multi-Music bestaat uit pianist en muzikaal leider Martin Boskamp, zangeres Iris Boermans, gitarist Simon Dekker, bassist Marcel Perik, vibrafonist Sandro Estourgie en drummer Peter Boermans. Gastmuzikanten violist Nathan Hol en klarinettist Peter Habraken spelen een serie populaire  muziekstukken die prima aansluiten bij de sfeer op het terras van De Kat in de Wilg en waarbij het publiek zich wellicht zal wanen op het San Marco Plein in Venetië. Nathan en Peter zijn beiden beroepsmuzikant en hebben vele jaren samen gespeeld in de Marinierskapel der Koninklijke Marine. Ze zijn nog steeds bevriend en komen al vele jaren voor gastoptredens met MultiMusic naar de Kat in de Wilg en in het winterseizoen naar Landvast.

Het LiveMusic SummerCafé loopt steeds van 15.00 tot 18.00 uur en gaat bij slecht weer ook door, maar dan binnen in de bovenzaal van het restaurant. De keukenbrigade van de Kat in de Wilg zorgt na afloop, voor een gezamenlijke maaltijd met muzikanten en gasten. Keuze uit twee dagschotels (vis of vlees) en een  essert voor slechts € 17,50 per persoon, maar reserveren is wel aanbevolen. Restaurant De Kat in de Wilg, Peperstraat 28, Oud Alblas, 0184 69 27 70. De toegang voor het LiveMusic SummerCafé is gratis.

Meer berichten