(Foto: Shutterstock)
(Foto: Shutterstock)

Meedenken over een ontmoetingsplek voor (groot)ouders en kinderen…

Molenlanden - Dit najaar willen Stichting Welzijn, jeugdgezondheidszorg Rivas en het Sociaal Team van Molenlanden een ontmoetingsplek voor ouders en hun kinderen uit Molenlanden en omgeving organiseren. Zij roepen mensen op mee te denken.

"Het opvoeden en zorgen voor kinderen is een mooie en dankbare taak, maar lang niet altijd makkelijk", zegt Brenda Konijnenburg, jeugdverpleegkundige van Rivas. "Veel ouders hebben af en toe behoefte aan een plek om dit te delen. Een koffieochtend met andere ouders biedt daar bijvoorbeeld een mooie gelegenheid voor. De kinderen kunnen met elkaar spelen, terwijl de ouders genieten van een kop thee of koffie. We willen graag weten of er behoefte is aan zo'n ontmoetingsplek en in welke vorm men daar invulling aan wil geven."

Op woensdagochtend 18 september om 9.30 uur houden zij daarom in het consultatiebureau aan de Adriaan Heynisstraat 4 in Nieuw Lekkerland, een meedenkbijeenkomst. Geïnteresseerden kunnen aansluiten en meedenken over de invulling van deze ochtenden.

Meer berichten