Een van de kunstwerken gemaakt door één van de leden van Goed Gezien - Goed Bekeken. (Foto: pr)
Een van de kunstwerken gemaakt door één van de leden van Goed Gezien - Goed Bekeken. (Foto: pr) (Foto: )

Maak een kunstwerk over een prachtige winter

Regio - Sinds januari 2019 wordt er door Goed Gezien–Goed Bekeken een zogenaamde challenge georganiseerd. Op de eerste dag van elke maand wordt er via de website en facebook-pagina een thema bekendgemaakt en aan iedereen die mee wil doen gevraagd een kunstwerk te maken in dit thema. De deelnemers mogen werken in hun eigen discipline.

Voor de maanden oktober/november is in samenwerking met de Historische Kring Nieuwpoort het volgende thema bedacht: De wintermaanden zijn prachtig! Kale bomen met rijp, laagjes sneeuw die alle onvolkomenheden verbloemen en het gedempte geluid dat de verstilde sfeer van de winter benadrukt. Historische Kring Nieuwpoort en Goed Gezien–Goed Bekeken (vereniging voor amateurkunst) daagt iedereen uit om een werkstuk te maken in bovengenoemd thema. Alle werkstukken worden in december tentoongesteld in Museum Het Stadhuis in Nieuwpoort; met de kaarsjesavond op 11 december, maar ook op de zaterdagen 7, 14 en 21 december tijdens de winteropenstelling. De werken mogen maximaal 50 cm x 50 cm x 50 cm zijn.

Om mee te doen: stuur een foto van je werkstuk uiterlijk 30 november naar matzy.vanharten@kpnmail.nl. Het aanleveren van het werkstuk voorzien van naam/adres/woonplaats moet gebeuren op 30 november tussen 10.00 en 12.00 uur of op afspraak met Carin den Toom (0184 633188) of Matzy van Harten (06 38897113).

Meer berichten