Ruim duizend bezoekers vieren het 85-jarig jubileum van Maat mee. (Foto: Peter Lodder)
Ruim duizend bezoekers vieren het 85-jarig jubileum van Maat mee. (Foto: Peter Lodder) (Foto: Peter Lodder)

Maat viert jubileum met veel genodigden en belangstellenden

Alblasserdam - Afgelopen weekend heeft Logistiek dienstverlener MAAT in Alblasserdam haar 85 jarige jubileum gevierd.
De feestelijke vrijdagmiddag en -avond, speciaal voor genodigden, was volledig aangekleed met culinaire hapjes en drankjes, muziek en interviews op het podium door dagvoorzitter Jan Dirk Stouten. Directie en de familie Maat werden geïnterviewd samen met verschillende stakeholders. De collega's maakte van deze gelegenheid gebruik om de familie Maat een persoonlijk cadeau te overhandigen. Ruim 500 gasten vierden dit jubileum op deze vrijdag mee.

Op zaterdag stonden de deuren van het logistieke bedrijf wijd open op beide locaties in Alblasserdam. Bezoekers konden tussen 13.00 en 17.00 uur een kijkje nemen achter de schermen via een rondleiding en deelnemen aan diverse activiteiten. Denk aan een bandenwisselrace, behendigheidstest met kranen van vrachtwagens en heftruck rijden. Voor de allerkleinsten was er een vrachtwagenspringkussen, een knutselhoek en konden zij geschminkt worden. Deze middag ontbrak het ook niemand aan wat lekkers. Van een hamburger foodtruck, hotdog en patat kraam tot aan suikerspinnen en popcorn. Of gewoon een heerlijke bak koffie van de barista.

Vanaf de Hoogendijk vertrokken er iedere 15 minuten pendelbussen om de bezoekers naar de verschillende locaties te brengen. Ruim 1000 geïnteresseerde hebben, ondanks het druilerige weer, deze dag de verschillende locaties bezocht.

Meer berichten