Burgemeester Dirk van der Borg en zijn echtgenote kwamen op bezoek. (Foto: Ria Scholten)
Burgemeester Dirk van der Borg en zijn echtgenote kwamen op bezoek. (Foto: Ria Scholten) (Foto: )

Echtpaar Blok-Aantjes viert diamanten huwelijk

Bleskensgraaf - Het was maandag 28 oktober feest bij Anton Blok (85) en Jaantje Blok-Aantjes (81). Zij waren die dag namelijk zestig jaar getrouwd. Burgemeester Dirk van der Borg en zijn echtgenote kwamen het paar in hun woning aan de Hofwegen feliciteren.

"Zestig jaar, het is omgevlogen", liet mevrouw Blok weten. Natuurlijk werden er ook herinneringen opgehaald. De bruidegom is geboren in Krimpen aan den IJssel, de bruid zag het levenslicht in de naast de huidige woning gelegen boerderij. "We hebben elkaar in 1955 leren kennen tijdens een ruitersportevenement in Groot-Ammers, waar veel jongeren op afkwamen", vertelde mevrouw. "Na ons huwelijk zijn we bij mijn ouders op de boerderij ingetrokken. Dertig jaar geleden zijn we verhuisd naar deze woning. We zijn erg blij met onze vier zonen en drie dochters en hun partners. Ons gezin is in de loop van de tijd uitgebreid met 27 kleinkinderen en 21 achterkleinkinderen."

Mijnheer Blok was melkveehouder en heeft verschillende bestuursfuncties bekleed in de agrarische sector. In tegenstelling tot veel van zijn collega-agrariërs koos hij er 43 jaar geleden voor om ieder jaar met zijn gezin op vakantie te gaan. Het feest is gevierd bij De Burgemeester.

 

Meer berichten