De jubilarissen werden verrast met een mooi bloemstukje. Niet op de foto Jannie van Buren. (Foto:Ria Scholten)
De jubilarissen werden verrast met een mooi bloemstukje. Niet op de foto Jannie van Buren. (Foto:Ria Scholten) (Foto: )

Reisvereniging 'Onder Ons' huldigt trouwe leden

Nieuw-Lekkerland - Tijdens de jaarvergadering van Reisvereniging 'Onder Ons' werden afgelopen zaterdag vier trouwe leden in het zonnetje gezet. Jannie Blom is al lid sinds de oprichting, 60 jaar geleden. Op ruime afstand volgen Jannie van Buren (38 jaar lid), Bets Brusse (27 jaar lid) en Marie Noorlander (25 jaar lid).

Reisvereniging 'Onder Ons' bestaat 60 jaar. Ter ere hiervan werden de leden afgelopen zomer getrakteerd op een vaartocht over de Vecht en een lunch/diner in Leerbroek. De gezellige dag is mogelijk gemaakt door een aantal lokale middenstanders, bedrijven en stichtingen. Cor Brand werd in het zonnetje gezet als dank voor zijn enthousiaste sponsorwerving ten behoeve van de jubileumreis. De jaarlijkse reis voerde de leden naar Giethoorn en Staphorst.

De vereniging telt 65 leden. Er staan vijf mensen op de wachtlijst. Tijdens de jaarvergadering werd de bestemming van de reis van het komend jaar vastgesteld. Op de eerste vrijdag van de maand juli brengend de leden een bezoek aan de Orchideeënhoeve in Luttelgeest en maken zij een vaartocht door de Weerribben. Lovende woorden waren er voor het bestuur. Zij werden verrast met een mooi boeket bloemen en een bon voor een etentje bij een plaatselijke horecagelegenheid.

Meer berichten