Klusbus van Martin Hoek is mooiste van Alblasserwaard

Alblasserdam -Met zijn klusbus, een MAN TGE is aannemer Martin Hoek uit Alblasserdam in de race om de titel Klusbus van het Jaar in de wacht te slepen. Dinsdag maakte bouwmarkt Hornbach, organisator van de verkiezing, bekend dat de bus van Martin bij de mooiste vier van Nederland zit. Nu barst de strijd om de eindzege los en is het aan het Nederlandse publiek om te stemmen op zijn of haar favoriet. 

"Fantastisch dat ik een van de vier genomineerden ben", reageert de 47-jarige Martin enthousiast. "Ik ben ontzettend trots op mijn bus. Hij ziet er van buiten gelikt uit. De bumpers zijn bijvoorbeeld meegespoten. En binnenkant is heel handig ingedeeld, waardoor al het gereedschap een eigen plek heeft. Dat hebben mijn collega's gedaan, ze konden al hun creativiteit kwijt in de betimmering. Iedereen gaat graag met de bus op pad. De verste bestemming die we hebben aangedaan? Tot nu toe is dat Zuid-Limburg."

Ode aan de klusbus

"Deze verkiezing is een ode aan de klusbus", legt Maarten Post, marketingmanager van Hornbach Bouwmarkt Nederland, uit. "Klusbussen zijn voor velen een tweede thuis. Klussers gaan er voor dag en dauw mee op pad. Alleen of met collega's, meezingend met de radio of genietend van een ontbijt. Het is je trots, je werkplaats op wielen, perfect ingericht met alles wat je nodig hebt. We zien er bij Hornbach dagelijks honderden voorbijkomen en zijn erg benieuwd wie de meest originele, creatief ingerichte klusbus van Nederland heeft."

Stemmen

Naast de klusbus van Hendrik Heida maken nog drie andere bussen kans op de titel Klusbus van het Jaar. Via de website hornbach.nl/klusbus kunnen mensen stemmen op hun favoriet tot en met 2 november. De winnaar wordt op 4 november bekendgemaakt. Naast eeuwige roem krijgt de winnaar ook een professionele fotoshoot voor zijn of haar klusbus, om de onderneming een impuls te geven.

Meer berichten