Zangeres Iris Boermans. (Foto: pr)
Zangeres Iris Boermans. (Foto: pr) (Foto: )

Live Music Café op 10 november van start

Alblasserdam - Alweer voor het 21e jaar start zondag 10 november Multi-Music het Live Music Café van dit winterseizoen in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

De Alblasserdamse band Multi-Music is weer de muzikale motor, maar natuurlijk doen er ook dit seizoen weer diverse gastmuzikanten mee om steeds een afwisselend programma te kunnen brengen.

De vaste muzikanten van Multi-Music zijn er dit seizoen gelukkig ook weer bij. De zang is, zoals al vele jaren, in goede handen van Iris Boermans. De vaste begeleidingsgroep bestaat dit seizoen uit muzikaal leider Martin Boskamp op toetsen, Simon Dekker op gitaar, Henk Kok op basgitaar, Peter Boermans op drums en Sandro Estourgie op vibrafoon. Zangeres Nicole Foree gaat een tijdje naar India en weet nog niet wanneer ze weer mee kan doen en Dennis van Aarssen, die dit jaar The Voice of Holland heeft gewonnen is inmiddels beroepsmuzikant geworden, maar komt hopelijk nog eens meedoen.

Voor het nieuwe jaar is de planning: zondagmiddag 12 januari, 9 februari en 8 maart.

Regionale muzikanten, die het leuk vinden om een gastoptreden te verzorgen, kunnen contact opnemen met Peter Boermans, liefst per email naar p.boermans@gmail.com.

De Salonzaal van Landvast is open om 14.30 uur en het muzikaal programma is van 15.00 tot 18.00 uur. De toegang is altijd gratis.

Meer berichten