Foto:

Theaterworkshops in Landvast Alblasserdam

Alblasserdam - Voor kinderen tussen 6 en 12 jaar organiseert KunstKanjers Alblasserdam theaterles, op woensdag 13, 20 en 27 november na schooltijd in Landvast, Alblasserdam. De lessen zijn in samenwerking met Sterk Theater theaterworkshops van 15.30 tot 17.00 uur. Aanmelden kan al. De lessenreeks bestaat uit drie lessen en kost 7,50 euro.

Sterk Theater

Tijdens de workshop maken deelnemers kennis met theater. Zij gaan aan de slag met stemgebruik, houding, mimiek en emoties. Docent is Janneke van 't Hoff van Sterk Theater. Bijdragen aan groei en zelfvertrouwen door theater en spel is de kern van Sterk Theater. In de laatste les zijn (groot)ouders van harte welkom om naar de presentatie te komen waarin de deelnemers laten zien wat ze geleerd hebben.

Aanmelden kan via https://bit.ly/2qQvZKe. Dit is mogelijk tot 12 november. Het lesgeld moet vooraf contant betaald worden bij de docent. Eén les volgen kan ook. De groepsindeling is op basis van de aanmeldingen. Meer informatie staat op www.onderwijs-cultuur.nl/theaterworkshops-kunstkanjers-alblasserdam/

Meer berichten