Vrije plaatsen bij beweeggroepen voor senioren

Alblasserdam - Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) heeft diverse beweeggroepen in het dorp. Op een laagdrempelige manier kunnen Alblasserdammers meedoen met de verschillende clubs. Vanaf 2020 zijn er bij een aantal groepen weer plekken beschikbaar voor nieuwe deelnemers.

Zo is er op dinsdagochtend een groep voor stoelyoga. Deze groep doet yogaoefeningen, niet op een matje maar op een stoel. Dit is voor mensen die niet lang kunnen staan beter vol te houden. Op woensdagochtend is er een ontspanningsles; Soepel en Ontspannen. Beide lessen kosten 3 euro per keer. De lessen zijn goed tegen stress, ze zorgen voor ontspanning in het lichaam en verbeterede spier- en botkracht en flexibiliteit van de gewrichten.

Op dinsdagavond start er een beginnersgroep countrylinedance bij Sportcentrum de Blokweer. Mensen die kennis willen maken met deze dansles zijn van harte welkom want er wordt begonnen bij de basis. Tot slot is er op donderdagmiddag nog plek bij Fit en Vitaal in het MFC Maasplein, een bewegingsles voor senioren.

Geïnteresseerden mogen vrijblijvend een proefles volgen. Hiervoor kan contact worden opgenomen met leroy@stichtingwelzijnalblasserdam.nl of via 078 20 21 220.

Meer berichten