Start gratis blazersklassen Graafstrooms Fanfare

Regio - In januari start Graafstrooms Fanfare weer een blazers- en slagwerkklas, zodat ieder kind op een leuke manier kennis kan maken met het bespelen van een instrument. De klassen worden gratis aangeboden. Wel wordt er een eigen bijdrage gevraagd voor de bruikleen van het instrument en het onderhoud hiervan.

De lessen zijn in een groep, gegeven door de muziekdocenten van Graafstrooms Fanfare, en zijn bedoeld voor kinderen vanaf 7 jaar. Na de laatste les zal er een klein concert zijn voor ouders, familie, vriendjes en andere geïnteresseerden om te laten zien wat er in de lessen is geleerd. Als het muziek maken bevalt, is er daarna natuurlijk mogelijkheid om verder te gaan als leerling.

De lessen zijn van januari tot en met maart. De blazersklas is op zaterdagmiddag, slagwerkklas op maandagmiddag (precieze tijden volgen nog). De lessen zijn gratis, eigen bijdrage van 45 euro voor bruikleen en onderhoud instrument.

Meer informatie bij Stijna Romeijn voor het slagwerk (06 36547283) of met Rianne de Wit voor de blazers (06 24641617).

Aanmelden moet voor 31 december door een mail sturen naar opleidingen@graafstroomsfanfare.nl o.v.v. blazers-/slagwerkklas. Graag de volgende informatie in de mail vermelden: voor- en achternaam, leeftijd, adres en telefoonnummer. Wees snel, want vol is vol.

Meer berichten