Het Roparun Team uit Alblasserdam. (Foto: pr)
Het Roparun Team uit Alblasserdam. (Foto: pr) (Foto: )

Roparun 2020 vriendenteam uit Alblasserdam

Alblasserdam - Het vriendenteam 238 RTZN Alblasserdam neemt ook in 2020 deel aan de Roparun.

Van 30 mei tot en met 1 juni lopen zij de route van Bremen naar Rotterdam via Alblasserdam. "Met elkaar dit prachtige evenement meemaken, voor sommige teamleden al voor de 12e keer. Roparun is een goed doel gericht op de Zorg voor mensen met Kanker. Naast de lichamelijke inspanning, verzamelen wij als team zoveel mogelijk geld in om "kwaliteit van leven toe te voegen aan mensen met kanker die geen dagen meer toe kunnen voegen aan hun leven."

"Als team Alblasserdam vinden wij het TOP als wij voornamelijk optrekken met de inwoners, gemeente en het bedrijfsleven van Alblasserdam om met elkaar de run en de opbrengst tot een succes te maken. Heel blij zijn wij met de spontane reacties en sponsoring die wij al in een korte tijd hebben ontvangen."

"Sponsoren kan door op verschillende manieren: voor minimaal 250 euro wordt uwbedrijfslogo gedrukt op onze Roparun outfit. Voor minimaal 1000 euro wordt uw bedrijfslogo gedrukt op onze Roparun outfit en plaatsen wij uw bedrijfsnaam op onze bussen. Biedt uw bedrijf hulp aan om acties mogelijk te maken en of onze Run tot een succes te maken? In ruil hiervoor komt uw logo op onze Roparun outfit en bussen."

"Wilt u persoonlijk, als vereniging of als bedrijf een bijdrage leveren? Neem dan contact met ons op. Een eigen gekozen geldbijdrage kunt u doen via de link : https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/238."

Inzamelingsacties

Inmiddels is er al een succesvolle stroopwafelactie geweest. De geplande activiteiten zijn: een oliebollenactie op 30 december, verkoop van loten, statiegeldactie bij supermarkt Plus vanaf februari, collecteweek en een feestelijk diner in Hotel Restaurant Van Krimpen op 28 maart.

Oliebollen bestellen of kaarten voor het diner? Stuur een mail naar teamalblasserdam@yahoo.com.

Er liggen nog ideeën op stapel, zoals een carwash actie en een Koningsrun. Daarvoor is het team nog op zoek naar een waslocatie of wasstraat om een dag te lenen voor de Carwash actie; een negen-persoonsbus van 29 mei tot en met 1 juni én drukkerijen voor bedrukking van kleding, stickers, kaarten, banner.

Meer berichten