Zangeres Andrea Keller is dit seizoen bij alle optredens van de partij. (Foto: Peter Boermans)
Zangeres Andrea Keller is dit seizoen bij alle optredens van de partij. (Foto: Peter Boermans) (Foto: Peter Boermans)

Live Music Café start seizoen op 12 januari

Alblasserdam - Alweer voor het 21e jaar start zondag 12 januari Multi-Music het Live Music Café van dit winterseizoen van 2020 in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

De Alblasserdamse band Multi-Music is weer de muzikale motor, maar natuurlijk doen er ook dit seizoen weer diverse gastmuzikanten mee om steeds een afwisselend programma te kunnen brengen.

De vaste muzikanten van Multi-Music zijn er dit seizoen ook weer bij. De zang is in handen van Iris Boermans maar dit winterseizoen zal ook de Dordtse zangeres Andrea Keller van Don't Explain bij alle optredens van de partij zijn met jazzy nummers, maar ook Nederlandstalig en zelfs Frans. De vaste begeleidingsgroep bestaat uit muzikaal leider Martin Boskamp op toetsen, Simon Dekker op gitaar, Henk Kok op basgitaar, Jack Weijts en Peter Boermans op drums / slagwerk en Sandro Estourgie op vibrafoon.

Andere speeldata zijn: 9 februari en 8 maart. Regionale muzikanten, die het leuk vinden om een gastoptreden te verzorgen, kunnen contact opnemen met Peter Boermans, liefst per email naar p.boermans@gmail.com.

De Salonzaal van Landvast is open om 14.30 uur en het muzikaal programma loopt van 15.00 tot 18.00 uur. De toegang is altijd gratis.

Meer berichten