Het Shaare Zedek Koor geeft een neiuwjaarsconcert, waarvan de opbrengst gaat naar een ziekenhuis in Jeruzalem. (Foto: pr)
Het Shaare Zedek Koor geeft een neiuwjaarsconcert, waarvan de opbrengst gaat naar een ziekenhuis in Jeruzalem. (Foto: pr) (Foto: )

Nieuwjaarsconcert Shaare Zedek Koor

Alblasserdam - Het Shaare Zedek Koor onder leiding van Mark Brandwijk geeft zaterdag 11 januari het traditionele Nieuwjaarsconcert in de Grote Kerk van Alblasserdam. Het koor zingt met als eerste doel het uitdragen van het Evangelie. Het tweede doel is geld in te zamelen voor het Shaare Zedek Ziekenhuis in Jeruzalem.

Het Shaare Zedek Ziekenhuis is een pro-life ziekenhuis met weinig tot geen overheidssteun.

Het gastkoor deze avond is het Delta Mannen Ensemble onder leiding van Dinant Struik. Arie van der Vlist bespeelt de vleugel en Jan Rozendaal het orgel. Tevens verlenen Kees Alers, fluit en Regina Ederveen, harp hun medewerking. De spreker deze avond is dominee C. Sonnevelt.

De avond begint om 19.30 uur en de toegang is gratis. De collecte is voor 100 procent voor het Shaare Zedek Ziekenhuis. De kerk gaat om 19.00 uur open. Deze avond is ook de nieuwe cd van het Shaare Zedek koor: "JAHWEH is Zijn Naam" te koop voor 15 euro.

Meer berichten