Concert in Havenkerk met Martin Mans

Alblasserdam - Door Kerk in Actie is een concert georganiseerd met Martin Mans en Duo H&H. Het concert wordt gehouden op vrijdag 7 februari in de Havenkerk in Alblasserdam, Ieplaan 9.

Bezoekers kunnen genieten van The Martin Mans Formation, een befaamd mannenensemble onder leiding van de bekende dirigent Martin Mans. Veelzijdig is het repertoire wat dit mannenensemble ten gehore brengt: van bekende geestelijke liederen tot populaire muziek tot negrospirituals. Alles wordt op een frisse manier vertolkt!

Het ensemble wordt begeleidt door duo H&H (Hendrik van Veen, Hugo van der Meij). Deze twee jonge toetsenisten zijn zeker niet onbekend meer in de muziekwereld. Het ensemble wordt begeleid op orgel, synthesizer en piano, en ter afwisseling nemen de heren ook nog een accordeon en een melodica mee.

Naast de mannenzang zijn er ook instrumentale intermezzo's.

Deze avond staat in het teken van Kerk in Actie, waarvan ook een spreker aanwezig zal zijn. Halverwege de avond wordt er voor dit doel gecollecteerd. De avond begint om 20.00 uur, en vanaf 19.30 uur zijn de deuren open.

Bij reserveren via www.korenindekerk.nl kost een kaartje 10 euro voor volwassenen (12,50 euro aan de deur), en 5 euro voor kinderen tot en met 12 jaar (7,50 euro aan de deur).

Meer berichten