Team 238 RTZN Alblasserdam houdt een benefietavond voor Roparun. (Foto: pr)
Team 238 RTZN Alblasserdam houdt een benefietavond voor Roparun. (Foto: pr)

Feestelijke benefietavond voor Team Alblasserdam Roparun

Alblasserdam - Het team 238 RTZN Alblasserdam organiseert samen met het Wapen van Alblasserdam een feestelijke benefietavond op zaterdag 28 maart. De opbrengst van deze benefietavond komt ten goede van Stichting Roparun.

De feestelijke avond start met een dinerbuffet om 18.30 uur in de grote zaal van het Wapen van Alblasserdam. Er wordt een koud, warm en dessert buffet geserveerd.

Vanaf 22.00 uur gaan de voetjes van de vloer met gezellige 90's en zero freestyle muziek. De muziek voor het Alblasserdamse feestje wordt verzorgd door DJ Lyrix en DJ Mr Morgan.

Kaartverkoop

Kaartjes zijn verkrijgbaar bij het Wapen van Alblasserdam of door een mail te sturen naar teamalblasserdam@yahoo.com.

Kaartje voor het diner en feest kost 35 euro per persoon. Een kaartje voor het feest kost 7,50 euro per persoon. De kaartverkoop gaat vlot, dus wees er snel bij.

Naar de finish via Alblasserdam

Van 30 mei tot en met 1 juni loot, fietst en rijdt het team de route van Bremen naar Rotterdam. Op Tweede Pinksterdag 1 juni bereiken zij via Alblasserdam de finish in Rotterdam. "Bijzonder is het om ons in te zetten voor de Roparun, omdat we allemaal wel iemand kennen die helaas met de ziekte te maken heeft", laat het team weten. 

Sponsoring en donatie

"Het is niet alleen de estafetteloop wat komt kijken bij de deelname. Het is een hele organisatie met onder andere draaiboeken, routeverkenning, financiën en sponsoring. Deelname kost geld. Denk aan vervoer, overnachting, verzorging van de innerlijke mens. Naast inzamelacties hebben we ook sponsors nodig, zodat er meer geld overblijft voor het goede doel. Er zijn al spontane en mooie samenwerkingen ontstaan."

Ook het team sponsoren? Neem contact op of doneer direct via: www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/238

Meer berichten