'Peaky Blinders' bij Biggelmee

Alblasserdam - Vestzaktheater Biggelmee presenteert op zaterdagavond 25 januari in Het Wapen van Alblasserdam 'Peaky Blinders'.

Fans van de serie Peaky Blinders weer opgelet! Dit wordt weer een feest geheel in stijl van deze populaire serie, waarbij uiteraard weer iedereen in Peaky Blinders stijl wordt verwacht en live muziek.
Peaky Blinders is een ruwe misdaadserie die draait om de gebroeders Shelby en speelt zich af in de jaren 20 en 30 van Birmingham. De Peaky Blinders maken de straten van de Engelse stad onveilig en laten zich kenmerken door hun 'flatcaps' met ingenaaide scheermesjes.
De manier waarop historie en fictie in beeld worden gebracht in combinatie met de muziek levert stijlvolle beelden op en een geweldige sfeer. Inmiddels zijn er alweer twee delen uitgebracht Deze avond met live performance kunnen bezoekers allemaal met de voetjes van de vloer.

In het kort: zaterdag 25 januari in het Wapen van Alblasserdam, Dam 24, zaal open om 20.30 uur, leden betalen 5 euro, vooraf reserveren: https://biggelmee-vzt.nl/reserveren/, niet-leden betalen 10 euro.

Ticketverkoop via het Wapen van Alblasserdam, reserveren: https://biggelmee-vzt.nl/reserveren/.

Meer berichten