Flyer Pubquiz
Flyer Pubquiz (Foto: Carla Canvas)

Pubquiz de Kantlijn in Cultureel Centrum Landvast

Alblasserdam - Pubquiz liefhebbers kunnen zich opgeven voor de eerste Kantlijn Pubquiz op vrijdag 7 februari in Cultureel Centrum Landvast.

Ter gelegenheid van het jubileumjaar van vijf jaar de Kantlijn in Alblasserdam en Kinderdijk en één jaar de Kantlijn in Nieuw-Lekkerland & Streefkerk organiseert de Kantlijn in samenwerking met Landvast en Pubquizshop.nl een spetterende Pubquiz.

De presentatie ligt in handen van Perry Stinis, een ervaren presentator van pubquizen door het hele land en onze eigen columnist Edgar Veen als co-host en regiokenner. Er zijn vragenronden met gevarieerde onderwerpen waarvan iedereen wel iets weet.

Dit evenement is bedoeld voor alle lezers en inwoners van bovengenoemde gemeenten, kortom voor iedereen. Vraag je collega’s, vrienden, familie en buren en daag elkaar uit.

Individueel deelnemen kan ook, dan worden deelnemers in een team ingedeeld. Meedoen kan als bedrijf, (sport-)vereniging of gewoon als vrienden onder elkaar.

Inschrijven kan via www.dekantlijn.nl/pubquiz

De minimale leeftijd bedraagt 18 jaar, het inschrijfgeld bedraagt 5 euro en is inclusief één consumptie. Teams kunnen bestaan uit minimaal 4 en maximaal 6 personen. De zaal gaat om 19.30 uur open en de quiz start om 20.00 uur.

Voor teams met een creatieve teamnaam liggen er al bonuspunten te wachten!.

Meer berichten