Omnia Cum Deo hervat wekelijkse repetitie's

Nieuw-Lekkerland - Na een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst en een vooruitblik door de voorzitter naar het nieuwe seizoen weten de leden van Chr. gem. koor Omnia Cum Deo wat er 2020 van ze verwacht wordt. Ook sprak de voorzitter de wens uit om met elkaar het 100-jarig bestaan van het koor te vieren in 2022.

Allereerst werkt het koor op zaterdagmiddag 15 februari mee aan een inloopconcert in de Grote of Sint Janskerk in Schiedam, verder de 'Paasavondzang' op 11 april in de Ontmoetingskerk in Nieuw-Lekkerland en een zondagmiddagzang in de Breepleinkerk in Rotterdam.

Tevens is het koor uitgenodigd om op 25 oktober hun medewerking te verlenen aan de uitvoering van het oratorium 'Het Nieuw Jeruzalem' van Johan Bredewout in de Bethelkerk in Zwijndrecht.

Een groot stuk instuderen is voor de koorleden een heel positieve en geen onbekende ervaring. Graag willen ze deze ervaring met nieuwe leden delen. Belangstellenden kunnen de repetitieavond bezoeken op dinsdagavond van 19.45 tot 21.45 uur in de Ontmoetingskerk aan de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland. Opgeven kan als lid of projectlid om zo met elkaar onder leiding van dirigent Gerard van der Zijden de uitvoeringen tot een succes te maken.

Meer berichten