De SGP-Jongeren-commissie Alblasserdam-Papendrecht. (Foto: pr)
De SGP-Jongeren-commissie Alblasserdam-Papendrecht. (Foto: pr)

Kees van der Staaij bij avond SGP-jongeren

Alblasserdam/Papendrecht - De SGP-Jongeren-commissie Alblasserdam-Papendrecht houdt op vrijdag 14 februari haar eerste SGPJ-avond die in het thema zal staan van veiligheid. In de vorm van een debat wordt nagedacht over veiligheid op straat. Kees van der Staaij (fractievoorzitter SGP Tweede Kamer), Jaap Paans (burgemeester Alblasserdam) en M.M.J. van der Ende (Inspecteur van Politie) maken hun opwachting en spreken over dit actuele onderwerp.

Vanuit een christelijke visie op de samenleving willen de SGP-jongeren de belangen van de jeugd vertegenwoordigen en hen betrekken bij de politiek. De voorzitter van deze vijftienkoppige commissie Alblasserdam-Papendrecht is Peter de Leeuw, een twintigjarige student Bedrijfskunde: "Ik vind het belangrijk dat wij als jongeren op een actieve en leuke manier bijdragen aan onze Alblasserdamse samenleving. Deze bijdrage hopen we te leveren door het organiseren van informatieve en samenbindende activiteiten. Verder proberen we om jongeren bewust te maken van de lokale politiek."

De avond vindt plaats in de ds. J. Beukelmanschool aan de Rembrandtlaan 100 in Alblasserdam, van 20.00 tot 22.00 uur, met een inloop vanaf 19.30 uur. Daarna is er nog gelegenheid voor gezelligheid met een hapje en een drankje.

Vragen? Mail alblasserdam-papendrecht@sgpj.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden