Vibrafonist Sandro Estourgie. (Foto: pr)
Vibrafonist Sandro Estourgie. (Foto: pr) (Foto: )

Live Music Café met vibrafonist Sandro Estourgie

Alblasserdam - Multi-Music houdt op zondag 9 februari weer het maandelijkse Live Music Café van dit winterseizoen in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

De Alblasserdamse band Multi-Music is weer de muzikale motor, maar natuurlijk doen er ook dit seizoen weer diverse gastmuzikanten mee om steeds een afwisselend programma te kunnen brengen.

De vaste muzikanten van Multi-Music zijn er dit seizoen weer bij. De zang is, zoals al vele jaren, in handen van Iris Boermans maar dit winterseizoen zal ook de Dordtse zangeres Andrea Keller van Don't Explain bij alle optredens van de partij zijn met jazzy nummers maar ook Nederlandstalig en zelfs Frans. De vaste begeleidingsgroep bestaat dit seizoen uit muzikaal leider Martin Boskamp op toetsen, Simon Dekker op gitaar, Henk Kok op basgitaar, Jack Weijts en Peter Boermans op drums / slagwerk en Sandro Estourgie op vibrafoon.

Aanstaande zondag komt juist deze getalenteerde Sandro ruim aan de bak met zijn Deagan vibrafoon. Sandro is in het dagelijks leven waterbouwkundig ingenieur bij baggerconcern Van Oord, maar is al vele jaren een zeer trouwe muzikant die in Multi-Music een onmisbare rol speelt.

Volgende maand op zondag 8 maart is alweer het laatste optreden in Landvast van dit winterseizoen, maar wel met een bijzonder gastoptreden van violist Nathan Hol en accordeonist Martin Boskamp, waarbij ook zangeres Andrea Keller wordt ingezet.

Regionale solomuzikanten, die het leuk vinden om een gastoptreden te verzorgen, kunnen contact opnemen met Peter Boermans per email naar p.boermans@gmail.com.

De Salonzaal van Landvast is open om 14.30 uur en het muzikaal programma loopt van 15.00 tot 18.00 uur. De toegang is altijd gratis.

Meer berichten