Kaarten voor het feest Back to Vinyl zijn vanaf 22 februari te koop. (Foto: pr)
Kaarten voor het feest Back to Vinyl zijn vanaf 22 februari te koop. (Foto: pr) (Foto: )

Kaartverkoop Back to Vinyl start op 22 februari

Alblasserdam – De liefhebbers van Back to Vinyl moeten nog even geduld hebben alvorens ze weer los kunnen gaan op de muziek uit vervlogen tijden. De 37ste editie van dit feest vindt plaats op 4 april. Maar om binnen te komen, is het noodzakelijk om eerst een kaartje in bezit te hebben. De kaartverkoop begint zaterdag 22 februari om 10.00 uur.

Nog altijd vinden de organisatoren van Back to Vinyl het leuk om het feest te organiseren. Gewoontegetrouw draaien Harry Kemp en Ben Bochanen de muziek in het classic rock gedeelte en Lykele Bokhorst en Ariejan Boon doen dat in de zaal waar soul/disco gedraaid wordt.

Is het niet vervelend om steeds maar weer dezelfde muziek te draaien? "Nee hoor," lacht Ariejan Boon, "de keuze van de muziek uit de jaren 60/70/80 is zo groot, dat dat niet gauw gaat vervelen. En trouwens, de bezoekers vragen ook muziek aan. En die aanvragen zijn zo divers, dat het leuk blijft!"

Back to Vinyl ontstond ooit in De Wipmolen. Het van oorsprong als geintje georganiseerd avondje in de bar werd een serieus groot feest bij het afscheid van De Wipmolen en is inmiddels niet meer weg te denken van de regionale uitgaansagenda. Twee keer per jaar wordt de bovenverdieping van Landvast omgetoverd tot twee feestruimtes. Zou dat niet vaker moeten? "Nou, nee, op deze manier houden we het fris en wil iedereen steeds weer opnieuw komen. Want de sfeer bij dit feest, waarbij de muziek uitsluitend van vinyl komt, is uniek te noemen," geeft Boon aan.

De kaartverkoop start op zaterdag 22 februari, stipt om 10.00 uur. Kaartjes kunnen online gekocht worden via de website of aan de balie van Landvast. Het is aan te raden de kaartjes zo spoedig mogelijk aan te schaffen aangezien vorige feesten steevast uitverkocht waren. Het feest op 4 april begint om 21.30 uur; de deuren gaan om 21.00 uur open.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden