Logo de-vonk.nl


Multi-Music van links naar rechts: Dennis van Aarssen, Marcel Perik, Nicole Forée, Simon Dekker, Martin Boskamp. (Foto: PR)
Multi-Music van links naar rechts: Dennis van Aarssen, Marcel Perik, Nicole Forée, Simon Dekker, Martin Boskamp. (Foto: PR)

LiveMusic SummerCafé

  Cultuur

Oud Alblas - Op het terras van Restaurant De Kat in de Wilg in Oud Alblas gaat het LiveMusic SummerCafé op zondag 16 juli om 15.00 uur van start met een gastoptreden van het combo Don't Explain van contra-bassist Henk Kok. Zangeres Adrea Keller zorgt voor het vertolken van diverse, meestal bekende, nummers uit het American Songbook, maar ook een paar nummers uit de Franse hoek kunnen zomaar voorbij komen. Behalve Henk op de bas, doet Jack Weijts het drumwerk en is Martin Boskamp er voor het pianowerk.

Multi-Music zelf speelt van 16.00 tot 18.00 uur met zangeres Nicole Forée, zanger Dennis van Aarssen, saxofonist Daan Roosenbrand en natuurlijk vaste zangeres Iris Boermans, die ooit het LiveMusic SummerCafé heeft gestart. Gelukkig is de vaste en geroutineerde begeleidingsgroep er ook nog steeds: Martin Boskamp (piano), Marcel Perik (contrabas), Simon Dekker (gitaar), Sandro Estourgie (vibrafoon) en Peter Boermans (drums).
Het programma van het LiveMusic SummerCafé loopt steeds van 15.00 tot 18.00 uur en gaat bij slecht weer ook door, maar dan binnen in de bovenzaal van het restaurant.

De keukenbrigade van de Kat in de Wilg zorgt na afloop, voor een gezamenlijke maaltijd met muzikanten en gasten. Keuze uit twee dagschotels (vis of vlees) en een dessert voor 17,50 euro per persoon, maar reserveren is wel aanbevolen.
Restaurant De Kat in de Wilg, Peperstraat 28, Oud Alblas, 0184 69 27 70.
Voor dit zomerseizoen staat behalve zondag 16 juli, ook nog zondag 6 augustus op het programma en ook zondag 29 augustus, samen met de populaire rockband The Rotations.
De toegang voor het LiveMusic SummerCafé is gratis.

Reageer als eerste
Meer berichten