Logo de-vonk.nl


Singer-songwriter Michael Prins zingt in oktober in Landvast, op uitnodiging van Lionsclub Alblasserwaard Souburgh.
Singer-songwriter Michael Prins zingt in oktober in Landvast, op uitnodiging van Lionsclub Alblasserwaard Souburgh.

Luisterliedavond met Michael Prins

  Cultuur

Alblasserdam - Lionsclub Alblasserwaard Souburgh organiseert samen met Cultureel Centrum Landvast een avond met singer-songwriter Michael Prins, die wordt gehouden op vrijdag 13 oktober.

De in Streefkerk geboren zanger is sinds 2013, toen hij nummer 1 werd in het programma 'De beste singer-songwriter van Nederland', een zeer veel gevraagd artiest in binnen- en buitenland. Hij treedt bijvoorbeeld regelmatig op in het televisieprogramma De Wereld Draait Door en heeft inmiddels meerdere albums op zijn naam staan. Toen de commissie Kunst en Cultuur van de Lionsclub hem benaderde en voorstelde een deel van de opbrengst van de avond ten goede te laten komen aan een door de gemeente gesteund project, het in contact brengen van kinderen met muziekinstrumenten, was hij meteen enthousiast.
Lionsclub Alblasserwaard Souburgh is er dan ook trots op een bijzondere 'luisterliedavond' te kunnen presenteren voor liefhebber van dit genre in de regio Alblasserdam en omstreken. Hiervoor is door Vestzaktheater 'Biggelmee' van oudsher al veel belangstelling. Voor verdere informatie en kaartverkoop kan contact worden opgenomen met Cultureel Centrum Landvast aan de Haven 4. Toegangskaarten kosten 22,50 euro. Reserveren is ook online mogelijk via www.landvast.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten