Logo de-vonk.nl


Vv de Alblas en vv Alblasserdam kijken uit naar derby

  Sport

Alblasserdam - Vv Alblasserdam en vv de Alblas treffen elkaar op zaterdag 2 december in de competitie van de 3e Klasse C. Een affiche waar menig regio-voetballiefhebber naar uitkijkt.

Beide clubs maken het voetballiefhebbers heel makkelijk om te komen kijken. De besturen laten weten dat er geen entreegeld wordt gevraagd. Dit geldt voor de wedstrijd van aanstaande zaterdag bij vv Alblasserdam, als de wedstrijd in het voorjaar bij vv de Alblas (21-4-2018).

Dit zijn van oudsher altijd leuke wedstrijden waar beide verenigingen met plezier naar uitkijken. Een derby brengt altijd (gezonde) spanning en emotie met zich mee. Dat hoort bij de sport en bij de voetbalverenigingen.
De verenigingen roepen op om de teams op sportieve wijze aan te moedigen. In het verleden is dit helaas weleens moeilijk gebleken. Zowel vv de Alblas als vv Alblasserdam roepen ook hun leden op om op een gezellige en sportieve wijze te supporteren.

"Deze dag hebben we uitgeroepen tot SuperDerbyday, want er spelen maar liefst drie teams van deze verenigingen tegen elkaar op de velden van vv Alblasserdam. De tweede elftallenspelen om 12.00 uur en de pupillen van JO11-1 spelen om 12.30 uur. De eerste elftallen trappen af om 14.30 uur. Het is in ieders belang om deze voetbalmiddag gezellig en sfeervol te maken; 'gedoe' kent alleen maar verliezers en daar zit niemand op te wachten", aldus een woordvoerster namens beide verenigingen.
Onze spelers, vrijwilligers en de besturen doen in ieder geval hun best om er een heerlijke voetbalmiddag van te maken!".

Meer berichten
Shopbox